Långsiktig hållbarhet

Vi är klart medvetna om vårt ansvar för samhälle och miljö, inte bara där vi verkar utan hela världen över. Harmonin mellan affärsverksamhet, miljövillkor och samhällsförhållanden är en viktig fråga, som handlar om långsiktig bärkraft. Därför vill vi på Ehrmann ge faktiska bidrag till varaktiga ekonomiska och ekologiska åtgärder i form av stiftelsen ANTON & PETRA EHRMANN.

Ekonomisk hållbarhet

Som ett medelstort familjeföretag är ekonomisk bärkraft från generation till generation en självklarhet för oss. Våra framgångar måste långsiktigt säkras för framtiden. Hur vi agerar som företag måste därför gå ut på att trygga det vi har idag, men samtidigt fortsätta att utvecklas genom smarta investeringar.

I vår största anläggning i Oberschönegg, bygger Ehrmann ut ytterligare för att i förbli en viktig arbetsgivare och pålitlig partner för våra mjölkbönder och leverantörer.

För utvecklingen av nya utländska marknader är våra dotterbolag en viktigt grundsten som bidrar till framgång. Där arbetar vi under mottot ”Tilllväxt och bredd med känsla”

Ekologisk bärkraft

I över hundra år har vi tillverkat hälsosamma och välsmakande produkter från naturen. Den starka kopplingen till naturen och förankringen i regionen ”Allgäu” i Bayern är viktiga delar vår historia. De bildar grundvalen för vårt ekologiska ansvar, som vi tar fasta i olika projekt vi engagerar oss i.

Om du vill veta mer om naturskyddet, om Allgäus traditionsrika kor, om energiförsörjning och miljöengagemang, så klicka här.

Anton & Petra Ehrmann-stiftelsen

"Tillfredställelse i livet kommer också av att ge till andra" var Anton Ehrmanns vägledande princip som kom att resulterade i att Anton & Petra Ehrmann Foundation grundades 2006. Stiftelsen syftar till att främja samhällets framtid genom att stötta kultur- och välgörenhetsprojekt som överensstämmer med uppfattningen och grundvärderingarna vi har kring socialt ansvar.

Anton Ehrmanns mål är att ge så mycket som möjligt av sina egna erfareneheter till kommande generationer, som en del i det sociala ansvaret. Den största delen är att stödja innovativa idéer och vetenskaplig forskning samt kulturprojekt om biffar till livskvalitet.