Kvalitet

Vi står för hög kvalitet, naturnära värderingar och tradition.

Våra produkter lever upp till dessa värden i varje del av produktionen.
Vi använder dessutom enbart de bästa ingredienserna som utvalda frukter och lokalproducerad mjölk från glada kor i våra produkter. Genom effektiva processer och tack vare den bästa tänkbara teknologin, kan vi konstant förbättra kvalitet. Det är så vi alltid kan garantera produkter av hög kvalitet som smakar utsökt.

Vårt nya system för energihushållning, som nu tas i bruk i Tyskland, är ytterligare ett steg mot hållbar utveckling. Med hjälp av miljövänliga och energisnåla metoder med den senaste tekniken, kan vi minska skadliga effekter på miljön, utnyttja energin på bästa sätt, dra ner på avfallet och samtidigt vara snällare mot naturen. Sedan år 2013 är Ehrmanns Tyska produktionsplatser certifierade enligt DIN ISO EN 50001.

Kvalitetslöfte

I våra produkter förenas kundnöjdhet och hög kvalitet. De produceras med största noggrannhet och med ständiga kontroller. Dessa kotroller fortsätter ända fram leverans och påfyllning av butikshyllorna. Det gör att produkterna alltid kommer till kund med rätt kvalitet.

Alla våra medarbetare tar ansvar för att våra mål uppnås. Eftersom topp-kvalitet alltid är ett resultat av gemensamma insatser.

Bra arbetsförhållanden och ett hjälpsamt och omtänksamt samarbete är avgörande för vår framgång. Du kan njuta av varje sked av din Ehrmann-produkt med gott samvete.

Produktion

Vår fantastiska kvalitet i varje Ehrmann-produkt består av tre ingredienser: de bästa råvarorna, det bästa tänkbara produktionssättet och en obruten kontrollkedja.
Endast de bästa, förstklassiga råvarorna kan ge de bästa produkterna. Från första början har vi använt endast den finaste mjölken, som dagligen levereras från små gårdar, som i medeltal har 50 kor. Största delen av våra mejerikor betar på naturliga betesmarker i Allgäu-regionen. Mer än 90 % av våra mjölkbönder låter sin produktion inspekteras av statens laboratorier innan leverans till mejeriet sker.

När mjölken har levererats och testats igen, pastöriseras den skonsamt. Sedan passerar den genom alla produktionsstationer i mejeriet på sin väg för att bli en färdig produkt. Dessa stationer genomgår ständigt förebyggande underhållsarbete. I genomsnitt byts en produktionsstation fullständigt ut på tre till fyra år.

Vi undersöker råmjölken med hjälp av fysiska, kemiska, mikrobiologiska och sensoriska metoder. Dessutom görs genomgående inspektioner av alla ingredienser kommer in till oss. Det betyder att vi på Ehrmann totalt utför omkring 2 300 analyser, varje dag.

Utmärkelse

Överlägsen kvalitet och de allra bästa ingredienserna är grunden till varje Ehrmann-produkt. Vi har inte bara blivit belönade i form av nöjda kunder, utan även med erkännande som vi är mycket stolta över.